Ravnatelj i dalje podržava teretanu B.
Stranica 1 / 1. • Share •
Ravnatelj i dalje podržava teretanu B.
Iz povjerljivih izvora saznajemo o raspravi na sastanku svih profesora koji je vodio ravnatelj škole...
Profesorica iz tjelesnog i dalje se buni zbog teretane B., više ne razgovara s ravnateljem. Čak je i okrenula glavu kad joj je on htio čestitati na sportskom uspjehu njenih učenika.
Dobra stvar je što se ravnatelj nakon toga zainatio, pa se čini da će i dalje dozvoliti korištenje teretane. Na nedavno održanom sastanku svim je profesorima objasnio kako teretanu koriste bivši učenisi Sušačke gimnazije, sve jako fini studenti i profesorica s Filozofskog fakulteta
, te kako bi itko mogao pomisliti da će netko od njih nešto ukrasti ili razbiti. Komentirao je kako smo donijeli i svoje sprave, a ostatak sprava u teretani je ionako on sam nabavio, tako da se profesorice nemaju pravo buniti.
Profesorica iz tjelesnog i dalje se buni zbog teretane B., više ne razgovara s ravnateljem. Čak je i okrenula glavu kad joj je on htio čestitati na sportskom uspjehu njenih učenika.
Dobra stvar je što se ravnatelj nakon toga zainatio, pa se čini da će i dalje dozvoliti korištenje teretane. Na nedavno održanom sastanku svim je profesorima objasnio kako teretanu koriste bivši učenisi Sušačke gimnazije, sve jako fini studenti i profesorica s Filozofskog fakulteta

missTriceps- Broj postova: 2
Re: Ravnatelj i dalje podržava teretanu B.
odlično...ma zamisli, a meni đubre od profesorice sere kako je svaki učenik dao po 80 kn i nemaju gdje trenirati...đubre lažljivo...
ajde ana molim te ako imaš onaj popis kada teretana radi da ga napišeš ovdje da svi znamo...

ajde ana molim te ako imaš onaj popis kada teretana radi da ga napišeš ovdje da svi znamo...

Mastif- Admin
- Broj postova: 27

Re: Ravnatelj i dalje podržava teretanu B.
evo ja sam uzeo 2 ključa koja mi je dala čistačica...trebalo bi ih malo kopirati jer će biti sranja sa samo jednim parom...
vanjski ključ je od onih malih vrata iza skole... tamo di ulazimo kada je domar tu...

vanjski ključ je od onih malih vrata iza skole... tamo di ulazimo kada je domar tu...

Mastif- Admin
- Broj postova: 27

Stranica 1 / 1.